Λοιπόν, ψάχνω για δωμάτιο στο Αιτχοφεν.Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Όποιος νοικιάζει ή γνωστό που να νοικιάζει ειτε στ φορουμ μπρει ν μ στειλει ειτε με personal message
Λοιπόν, ψάχνω για δωμάτιο στο Αιτχοφεν.Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Όποιος νοικιάζει ή γνωστό που να νοικιάζει ειτε στ φορουμ μπρει ν μ στειλει ειτε με personal message
Καλώς ήρθες στο forum , σου έσβησα το e-mail για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπετε και στο αντικατέστησα με personal message .
Ευχαριστώ πολύ
Αsk πως πάει η αναζήτηση;
ask (30-11-2014)
χλωμο..δεν εχω παρει κπ πμ εδω μεσα αλλα γενικα ενας μεσιτης μ τηλ κ ηθελε σιγουρα εγγυητη επειδη δεν εχω δουλεια.προσπαθω μηπως γλιτωσω μεσιτες και μπαινω στο kamernet..οποτε ισχυει ακομα η αγγελια μου οτι ψαχνω.ευτυχως για δεκεμβρη φιλοξενουμαι κουτσα στραβα.
@Chris
Καλησπέρα,
συγγνώμη για την μη άμεση απάντηση. εχθές έφτασα και τελευταίες μέρες ήμουν εκτός η/υ. έχω έρθει για να βρω δουλειά.ακόμα δεν έβγαλα bsn.άκουσα κάι για 30% ruling.. δε ξέρω ακριβώς που γλιτώνεις φορολογία αν έρχεσαι από εξωτερικό.
από kamernet και fb ένα group προσπαθω να βρω ωστε να αποφυγω μεσιτες..
σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.αναμένω ό,τι πληροφορία..
υ.γ. δεν μπορώ να στείλω πμ ως νεό μέλος
1. Στο search του Mofeu -> 30% -> 30%Ruling δικαιολογητικα
2. Για να στείλεις p.m. θες 5 post . Έχεις κάτι τόσο προσωπικό να ρωτήσεις ? Εννοω γιατι δεν ρωτας στο forum ?
Η ερωτηση σου μπορεί να βοηθήσει και άλλους στο μέλλον .
Its a new dawn , its a new day , its a new life for me ... and i am feeling good !
Κοιτά να δεις - τώρα ειναι καλη εποχη για να βρείς δωμάτιο . Φευγουν φοιτητες και ερχονται αλλοι .
Για μένα - κοιτα στο Facebook - ειναι και ποιο ευκολο να καταλάβεις τις απαταιωνιές και επίσεις μπορεις να μιλήσεις και να ρωτήσεις
5-6 πράματα πριν πας να δεις - και δεν εχει "κρυφες" χρεώσεις .
Πχ. εχω βρεί αυτά τα γκρουπ να χωθεις να κοιτάς
Eindhoven Housing
Expats in Eindhoven
Find a room(mate) or house in Eindhoven - kamer(s) in Eindhoven
Kamers in Eindhoven
Καλή τύχη , ειναι ομορφή πόλη και το Eindhoven !
Its a new dawn , its a new day , its a new life for me ... and i am feeling good !
πολυ καλα τα groupς αυτα.κάτι πιστεύω θα βρω. αν κάποιος εχει στη γειτονια του η ακουσει κατι για κανα διαμερισμα για 2 ατομα ας μου πει.βρηκα ενα φιλαρακι που ψαχνουμε να βρουμε ενα σπιτι γυρω στα 900 ευρω.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)