Θα ήθελα μερικές συμβουλές για την σύνταξη του Βιογραφικού σημειώματος και θέλω να το κάνω στα αγγλικά !
Θα ήθελα μερικές συμβουλές για την σύνταξη του Βιογραφικού σημειώματος και θέλω να το κάνω στα αγγλικά !
Resume builder Online : https://uptowork.com/
Είναι επί πληρωμή αλλά χρησιμοποιεί πάρα πολύ ωραία template για την δημιουργία ενός ωραίο βιογραφικού και στο σώζει σε pdf.
ozi (30-09-2017)
Μια σημείωση εδω . Το που θα στέιλεις το βιογραφικό επίσεις έχει σχεση πως θα το κάνεις . Οπώς επίσεις και ο τομέας κάποιες φορες .
πχ . Στην Γερμανια τους αρέσουν τα μεγάλα βιογραφικά και εαν είναι και 3-4 σελίδες ( δεδομένο οτι έχεις πολυ προυπηρεσια/σπουδες κτλ ) ειναι αποδεκτό .
ενω π.χ. στην Ολλανδία οτι και να έχεις κάνει - καλό είναι να τα στιμωξεις σε 2 σελίδες .
Δεν εκτιμουν τα μεγάλα βιογραφικά ( ακόμα και η συνοδευτικη επιστολή το πολύ 1 σελιδα )
Σε άλλες χώρες δεν θέλουν φωτογραφεία - σε άλλες τους αρέσει .
Οπότε κοιτα να βρείς προσχέδιο που να είναι για τον τομέα σου και εαν ειναι δυνατον για την χώρα που το θες .
Its a new dawn , its a new day , its a new life for me ... and i am feeling good !
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις !
Αρκετά καθυστερημένη απόκριση αλλά θα συμβούλευα να αποφεύγεις προσωπική φωτογραφία εκτός και εάν ζητείται συγκεκριμένα.
Επίσης το LinkedIn προσφέρει την επιλογή Save to PDF για ένα «βιαστικό» βιογραφικό.
Last edited by Nionios; 04-01-2018 at 10:04 AM.
Καλή χρονιά και από εμένα και ότι καλύτερο για το 2018. Ετοιμάζομαι σιγα σιγα να φρεσκάρω το βιογραφικό και να το διαμορφώσω κατάλληλα για Ολλανδία.
Οκ 2 σελίδες το έχω, συνοδευτική επιστολή είναι must? Φωτό? Τους αρέσει κάποιο tempelate ή καθαρό συντηριτικό word?
Καλημέρα Chris , είναι μερικές εταιρείες που ζητάνε βιογραφικό με φωτογραφία , για να είσαι καλυμμένος φτιάξε 2 βιογραφικά και αν θες στείλε το σε μένα να σου πω την γνώμη μου .
chris82f (04-01-2018)
Dankje wel thodori, μολις το κλεισω θα στο στείλω σε PM
Στους Ολλανδους αρέσει η φωτό στο βιογραφικό .
Η συνοδευτική επιστολή είναι must γιατι έχεις την ευκαιρία να αναπτήξεις 2-3 σημεια κλειδια περισσότερο ,
και να είναι ποιο στοχευμενο στην αγγελία που στέλνεις .
Its a new dawn , its a new day , its a new life for me ... and i am feeling good !
chris82f (05-01-2018)
Τελικά Nantuko έχεις απόλυτο δίκιο σχετικά με την συνοδευτική επιστολή. Ξεκίνησα δειλά δειλά αποστολή βιογραφικών έφυγαν τα πρώτα 2 και από την μία εταιρεία που είναι αρκετά μεγάλη (DSM) την επόμενη μέρα έστειλαν προσωπικό email ζητώντας διευκρινήσεις γιατί δεν ανάφερα συγκεριμένα πράγματα στην συνοδευτική επιστολή.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)