Κερδίστε μια υποτροφία από το HAEC για Master στην Ασφάλεια Πληροφοριών

Το in.gr σε συνεργασία με το Hellenic American College διεξάγει μεγάλη κλήρωση για μια υποτροφία για το 50% των διδάκτρων στο αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στις τεχνολογίες πληροφορικής του κολεγίου, με έμφαση στην ασφάλεια πληροφοριών. Η κλήρωση θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου 2013, ενώ προηγουμένως, στις 19 Σεπτεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε σε βάθος για το επάγγελμα του υπεύθυνου ασφαλείας πληροφοριών από τους πλέον ειδικούς.

Κάντε Like στο tech.in.gr στο Facebook στην σελίδα του διαγωνισμού:Το Hellenic American College, σε συνεργασία με το ISACA Athens Chapter, το μη κερδοσκοπικό Ινστιτούτο Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής στην Αθήνα, διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα τις προοπτικές, αλλά και τις προκλήσεις, του επαγγέλματος του υπευθύνου για την ασφάλεια πληροφοριών, σε βάθος δεκαετίας.

Αφορμή για την εκδήλωση στάθηκε η αναγνώριση του μεταπτυχιακού προγράμματος του Hellenic American College στις Τεχνολογίες Πληροφορικής [MSIT] από τον παγκόσμιο οργανισμό ISACA Athens Chapterως το δεύτερο στον κόσμο που είναι σύμφωνο με το προτεινόμενο πρόγραμμα σπουδών του στη διοίκηση ασφάλειας των πληροφοριών.Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το in.gr, το Hellenic American Collegeπροσφέρει σε έναν ενδιαφερόμενο υποτροφία 50% επί των διδάκτρων για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στις τεχνολογίες πληροφορικής με έμφαση στη Διοίκηση Ασφάλειας Πληροφοριών.

Μπορείτε να διαβάσετε τις προϋποθέσεις και τις επιλογές στην διάρκεια φοίτησης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στις τεχνολογίες πληροφορικής στοhaec.gr. Στην εκδήλωση της 19ης Σεπτεμβρίου θα μάθετε όλα όσα σας ενδιαφέρουν από τους ειδικούς.

Η κλήρωση για την υποτροφία 50% από το in.gr θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου 2013. Θα ακολουθήσει ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσετε στην σχετική φόρμα του διαγωνισμού στο Facebook (και θα πρέπει να απαντήσετε εντός τριών εργάσιμων ημερών).

In.gr Τεχνολογία