Καλησπέρα nantuko δυστυχώς εγώ με το παιδί βρίσκομαι ακόμα Ελλάδα αλλά μερικά πράγματα ναι μπορώ να τα μοιραστώ!
Υπάρχει μεγάλο θέμα με τους μεσίτες δεν μπορείς να τους βρει βρε παιδί μου.. Δεν ξέρω αν είναι λόγο του κοβιτ η όλη στάση τους αλλά.. Δεν απαντάνε στα εμειλ ούτε στα τηλέφωνο (με μερικές 2 εξαιρέσεις) σε έχουν στο περίμενε και αυτό είναι πολύ δύσκολο!!
Και με το δημαρχείο είχαμε θέμα την μία έπεσε το σύστημα τους και ακύρωσαν το ραντεβού ενώ ήταν εκεί ο σύζυγος δεν τον εξυπηρέτησαν ακόμα κ όταν τους είπε να περιμένει μέχρι να επανέλθει, στο επόμενο ραντεβού μετά δεν του βγάζανε rni γιατί εχει ήδη συμβόλαιο εργασίας (εδώ μας είπαν έγινε η ζημιά έπρεπε να πει ότι σκοπεύει να υπογράψει συμβόλαιο και του ζητάνε rni).. Οποτε περιμένουμε το επόμενο ραντεβού να δούμε τι θα γίνει. Στο ενδιάμεσο ελπίζω να απαντήσει έστω και ένας μεσίτης στα 30 εμειλ που έχω στείλει.. Να βρεθεί το πολυπόθητο σπίτι να μπορέσω να έρθω και εγώ!
Γιατι δεν βγαζει BSN κατευθειαν ? Μενει σε ξενοδοχειο ? RNI σου βγαζουν αμα πεις οτι εχεις ερθει για ενα προτζεκτ για 2 μηνες και το χρειαζεσε .
Αλλα δεν πρεπει να τους δειξεις φυσικά το συμβολαιο .
Για τα σπιτια , ειναι πολυ δυσκολο ναι . Παντα ηταν , αλλα τωρα με τον corona να βρεις να νοικιασεις εχει γινει ακομα χειροτερο .
Παντως συμβουλή μου ειναι , οταν θα μπει και θα κοιμηθει μια μερα στο δικο σας σπιτι , μετα κλεισε εισητηρια για να ερθεις - ειδικα με παιδι .
Να ειστε 1005 σιγουροι οτι εχετε σπιτι - γιατι τα ξενοδοχεια ειναι στο ταβανι οι τιμες εδω .
Its a new dawn , its a new day , its a new life for me ... and i am feeling good !
[QUOTE=Nantuko;63207]Γιατι δεν βγαζει BSN κατευθειαν ? Μενει σε ξενοδοχειο ? RNI σου βγαζουν αμα πεις οτι εχεις ερθει για ενα προτζεκτ για 2 μηνες και το χρειαζεσε .
Αλλα δεν πρεπει να τους δειξεις φυσικά το συμβολαιο .
Για τα σπιτια , ειναι πολυ δυσκολο ναι . Παντα ηταν , αλλα τωρα με τον corona να βρεις να νοικιασεις εχει γινει ακομα χειροτερο .
Παντως συμβουλή μου ειναι , οταν θα μπει και θα κοιμηθει μια μερα στο δικο σας σπιτι , μετα κλεισε εισητηρια για να ερθεις - ειδικα με παιδι .
Να ειστε 1005 σιγουροι οτι εχετε σπιτι - γιατι τα ξενοδοχεια ειναι στο ταβανι οι τιμες εδω .[/QUOTE
Για να βγάλει bsn του ζητάνε registration, και εκεί που φιλοξενείτε δεν υπάρχει δυνατότητα να δηλωθεί !! Η σκέψη είναι τώρα να βγάλει rni για να μπορεί να βγάλει τραπεζικό λογαριασμό (έτσι μας είπαν στην ING, θέλουν rni και διαβατήριο) Θα συμφωνήσω με τα ξενοδοχεία!! Ότι είναι δύσκολο το ήξερα.. Αλλά να μην απαντάνε στα μέιλ η στο τηλέφωνο ομολογώ δεν το περίμενα! ]
Υπομονη και επιμονη . Ξερω ειναι εκνευριστικο γιατι δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω , αλλα θα το βρειτε αργα η γρηγορα .
Αμα δεν βγαζει ακρη με RNI κτλ, ας ρωτησει στο HR της εταιριας - η εναν συναδελφο κατα προτημηση αλλοδαπο που τα εκανε προσφατα .
Ο κοσμος συνηθως βοηθαει τους συναδελφους ειδικα με τετεια θεματα .
Its a new dawn , its a new day , its a new life for me ... and i am feeling good !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)