Εγώ αυτή την στιγμή βλέπω Παναθηναικός - Ατρόμητος και το ημίχρονο είναι 0-0 ... ο αγώνας με κάνει και βλέπω την θετική πλευρά της ζωής καθώς είναι πιο βαρετός και από εμένα !!!!![]()
Εγώ αυτή την στιγμή βλέπω Παναθηναικός - Ατρόμητος και το ημίχρονο είναι 0-0 ... ο αγώνας με κάνει και βλέπω την θετική πλευρά της ζωής καθώς είναι πιο βαρετός και από εμένα !!!!![]()
εγώ δεν βλέπω μπάλα !!! Λες να αρχίσω να βλέπω να νιώθω καλύτερα ;
Εγώ θα οδηγήσω μετά στο Άμστερνταμ
https://driveandlisten.herokuapp.com/
Ανυπόφορη αυτή η κατάσταση με το ολικό lockdown , με 2500 κρούσματα ,δηλαδή η υπόλοιπη Ευρώπη τι πρέπει να κάνει;
Εγω αυτο το ΣΚ εβγαλα βολτουλα τον σκυλο μου , τον πηγαμε και σε ενα μεγαλο παρκο .
Και την Κυριακη πηγα Αμστερνταμ στο νησι και περπατισαμε με εναν φιλο .
Επισεις τσακισα μια πολυ ωραια σειρα στο Netflix --> The Queen's Gambit
Κατα τα αλλα supermarket και μαγειρεμα για την εβδομαδα , γιατι Τριτη και Τεταρτη εχω μαθημα το απογευμα , και εγω παω γραφειο οποτε νιωθω απλα ποιο χαλαρα .
Its a new dawn , its a new day , its a new life for me ... and i am feeling good !
La katastasion apelpistic , από αύριο στις 21.00 στο σπίτι !!! Πόσα κρούσματα καθημερινά είναι στην Ολλανδία;
Ειμασταν στα 11000 πριν 1.5 εβδομαδα . Τωρα ειναι περιπου 5000 -5500 την μερα , αλλα αρχισαν να πευτουν οι εισαγωγες στα νοσοκομεια .
Its a new dawn , its a new day , its a new life for me ... and i am feeling good !
Νομίζω είναι καλό σημάδι που έχουν πέσει τα κρούσματα. Εδώ καλά την βγάλαμε την Άνοιξη, τώρα έχουν δυσκολέψει τα πράγματα. Ακούω ειδήσεις και σφίγγετε η καρδιά μου. Θέλω να στολίσω να αλλάξει η διάθεση, και κοιτάω για χριστουγεννιάτικα είδη, γιατί ο φίλος μου μόνο ένα φουσκωτό Αγ. Βασίλη έχει.
Κάτι ακούγεται για εμβόλιο, προχωράει της Pfizer και κάποιων άλλων εταιριών. Ελπιδοφόρα όλα αυτά, τίποτα δεν είναι σίγουρο όνως ακόμα, πρέπει να προσέχουμε ως τότε.
Σε ποια περιοχή μένεις Laerta;
Εγώ πιστεύω ότι θα συνεχιστεί μέχρι τον Μάη !!!
Αθήνα είμαι και αρχίζει και ζορίζει η κατάσταση κι άλλο που μπαίνει ο χειμώνας. Εσύ Paidi Diamanti; Κι εγώ δυστυχώς το βλέπω να τραβάει τόσο η ιστορία..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)