Ρε παίδες πως περνάτε την ώρα σας ;
Ρε παίδες πως περνάτε την ώρα σας ;
Εγώ έχω να δουλέψω από 17.03 !!!
Χάζευουμε στο ιντερνετ,αν τύχει δουλειά πάμε και την κάνουμε(μιλάω για μένα επειδή χρειάζεται να κάνω εξωτερικές δουλειές), μαγειρεύουμε, καθαρίζουμε το σπίτι και κοιμόμαστε...
Εγω στας εξωτικας Ολλανδιας , παω στο γραφειο , καθως ειμαι key personnel ακα ΙΤ .
Το γραφειο ειναι αδειο , μονο 15-20 ατομα περνανε καθε μερα , απο τα περιπου 110 που ειμαστε .
Εχουμε 3 οροφους και εχουμε απλωσει για να εχουμε αποστασεις . Ακομα και στο εστιατοριο , αποστασεις και ενας ανα τραπεζι .
Οι δρομοι ειναι ποιο ομορφοι απο ποτε , κινηση οχι απλα 0 , αλλα νιωθεις σαν παρανομος που κυκλοφορεις .
Εκτος απο καποια ραντεβου ιατρικου περιεχομενου , η μονη μου επαφη με ξενους ειναι το σπουπερ μαρκετ - που το εχω οργανωσει και παμε καθε 10 μερες το πολυ .
Καθως εχω ενα κουταβι , παμε καθημερινα περιπατους στο κοντινο παρκό ή λιγο ποιο μακρια με το αυτοκινητο .
Κατα τα αλλα , μονο τους γειτονες βλεπω και μιλαω καθημερινα , και 3 οικογενειες φιλων που μενουν εδω κοντα .
Με τους φιλους απο το γραφειο , που πλεον ολοι δουλευουν απο το σπιτι , μιλαμε με chat η videoconferance .
Το μονο καλο ειναι οτι μαγειρευουμε πλεον και τρωμε σχεδον αποκλειστικα σπιτι , οποτε κατι ειναι και αυτο .
Γενικά δεν μου εχει κάνει τρελη διαφορα στην ρουτινα μου της εβδομαδας .
Φυσικα μου λειπουν τα ΣΚ βγαιναμε με φιλους για φαγητο , η κανενα σινεμα κτλ
Επισεις μαζευομασταν με τα παιδια απο την δουλεια στο γραφειο για beers και επιτραπεζια .
Ολα αυτα ειναι αρκετα καταθληπτικα . Αλλα τι να κανουμε . Υπομονη .
Ξερω οτι ειμαστε πολυ ποιο χαλαρα απο αλλες χωρες στην Ολλανδια , οποτε το σεβομαι .
Its a new dawn , its a new day , its a new life for me ... and i am feeling good !
δουλεύω όταν χρειάζεται ... μετά σπίτι , κανένα super market , μαγείρεμα και μετά χαλάρωση με καμία μπιρίτσα !
ιντερνετ σειρες φουμπου τσατ
ποιο βαρετα πεθαινεις
Άρχισα πάρα πολύ το περπάτημα και είδα ότι η αντοχή μου αυξήθηκε.
Οσο περνανε οι μερες και δεν εχουμε κοινωνικες επαφες ...
Βρηκαμε επιτελους χρονο για hard core καθαρισμα την αυλη και την αποθηκη .
Και εγω βρηκα χρονο να αρχειοθετησω μια συλλογη απο καρτες που εχω για ενα παιχνίδια με συλλεκτικές κάρτες .
Παντως εδω σιγα σιγα ανοιγουν παλι . Ανοιξαν σημερα οδοντιατροι , κομμωτηρια και καποιες ακομα "close contact" επιχειρισεις .
Its a new dawn , its a new day , its a new life for me ... and i am feeling good !
το μένουμε σπίτι έγινε μένουμε ασφαλεις !!!
Ξαναμένουμε σπίτι από σήμερα (εμείς που μένουμε Ελλάδα) μέχρι 30.11.2020 που πιστεύω ότι θα πάει ως 15.12.2020 .
Γενικά πάνε οι έξοδοι και η μπύρα
Με τι θα (ξανα)ασχοληθείτε;
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)