Last edited by Nantuko; 14-10-2020 at 10:15 AM.
Its a new dawn , its a new day , its a new life for me ... and i am feeling good !
και όλα αυτά τα ανακοίνωσε Τρίτη και 13!!!
εγώ θα ήθελα να ρωτήσω ... έρχονται τουρίστες στην Ολλανδία;Ποια η λογική να κλείσει τα cafe-restaurant?
Από νέους μετανάστες έχει η Ολλανδία;
Τουριστες πρεπει να εχει ακομα - αλλα λιγους , περισσοτερο στο Αμστερνταμ .
Λογικη υπαρχει , γιατι ο κοσμος δεν θελει να βαλει μασκες και στα cafe , restaurant μαζευεται κοσμος πολυς . Τον Μαρτιο που τα ειχαν κλεισει για 2.5-3 μηνες , ειχε βοηθησει απο οτι φαινεται πολυ .
Νεους μεταναστες σιγουρα εχει , αμα υπολογισω οτι απο τις 21 προσληψεις που εχουμε κανει μετα τον Απριλη , μονο 7 ηταν Ολλανδοι , εχει εχει ...
Αλλη επαφη δεν εχω να σου πω κατι ποιο χειροπιαστο .
Εαν τα μετρα θα αποδωσουν θα το μαθουμε σε 2-4 εβδομαδες .
Its a new dawn , its a new day , its a new life for me ... and i am feeling good !
το ολικό λοκντάουν δεν βοηθάει πουθενά.
Προσωρινά μπορεί να περιορίζει την εξάπλωση αλλά μετά με το άνοιγμα πάλι τα ίδια.
Συμφωνω , ουτε κανει μεγαλη διαφορα και ξεσκιζει και την οικονομια . Αυτο που μπορει να κανει την διαφορα ειναι οι μασκες .
Αλλα αμα δεν αλλαξουν το συνταγμα ( θα το κανουν τις επομενες εβδομαδες ) ειναι παρανομο να επιβαλουν μασκες και να ελεγχουν εαν ο αλλος κρατα την 10-12 μερες καραντινα .
Οποτε τωρα ειναι "πολλη σοβαρη υποδειξη" κοινως ουτε οι μισοι δεν φορουσαν . Βεβαια ολα τα μαγαζια πλεον βαλανε οτι ειναι υποχρεωτικη .
Δεν ειμαι τοσο αισιοδοξη για συναυλιες ακομα . Η πρωτη που πιθανολογουμε οτι ΙΣΩΣ γινει ειναι Nightfall τον Μαρτιο Draconian+Nightfall
Εχουμε ανταλαξει τα εισητηρια ηδη για το Wacken 2021 ( αμα γινει και αυτο ) , αλλα εδω ειμαστε σε μερικο lockdown . Πανε οι συναυλιες ....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)